De Digitale Kantine

De Digitale Kantine wordt ingericht met uw zelf gekozen thema’s. Bijvoorbeeld met de trailers van de Top 10 Netflix series van de werknemers, een Vitaliteits kantine of met beelden van de belangrijkste Sportmomenten van het afgelopen weekend. Iedereen stapt in deze ruimte, praat en lacht met elkaar, net als in de echte kantine.

MOVIE FLOOR

Loop hier lekker rond en klets met collega’s over jouw favoriete serie of film. Op de grote schermen laat je jouw favoriet zien aan de rondlopende collega’s op deze Movie Floor.

EVENT FLOOR

Loop gezellig rond en bespreek de voor jullie geselecteerde evenementen samen met collega’s. In deze gezellige ruimte bepalen jullie dan samen het volgende teamuitje.

SPORTS FLOOR

Het kan weer! Gezellig ouwehoeren en wedstrijden bekijken met je collega’s op deze Sports Floor. Was het echt buitenspel? Is Ajax echt beter dan AZ? Of wordt toch Feijenoord kampioen?

QUIZ FLOOR

Altijd leuk! Daag hier je collega’s uit voor een hilarische of hersenkrakende Quiz of speel samen de game vol uitdagende opdrachten.

KARAOKE FLOOR

Als jullie gek zijn op zingen, heb je aan onze digitale Karaoke bar een hele goeie! Op deze floor worden er verschillende bekende hits ten tonele gebracht. Dit zorgt altijd voor komische taferelen.

VITALITY FLOOR

Op deze floor werk je samen met collega’s aan je conditie en help je elkaar vitaal & gezond te blijven. Welke workouts, smoothies, inner you, wandelroutes of meditatie programma’s stellen jullie samen?

VALENTINE FLOOR

De Valentines Floor! Jouw digitale privé club waar je samen danst, elkaar de liefde verklaart, luistert naar romantische liedjes, voor elkaar zingt, cadeautjes geeft, romantische films bekijkt & inspiratie opdoet.

BIRTHDAY FLOOR

Je verjaardag vieren? Met al je vrienden? Ook dat regelen wij! Een ruimte vol slingers en foto’s van de jarige. Het sfeertje en de lekkere deuntjes zorgen ervoor dat iedereen staat te kletsen met elkaar.

MUSEA FLOOR

Vanuit hier stap je met collegá’s, Nederlands mooiste musea binnen. De ‘Moord in het Rijksmuseum Game’ met vragen en opdrachten, leidt uiteindelijk naar de gezellige vrijdagmiddagborrel Kantine.

PRESENTATION FLOOR (ZAKELIJK)

Zoom & Teams zijn passe. Gebruik ons digitale kantoor met 10 volledig ingerichte meeting rooms die onafhankelijk van elkaar kunnen presenteren. Elk aan een afzonderlijk groep.

MEETING FLOOR (ZAKELIJK)

Groot Nieuws? In een van onze exporuimtes elk voorzien van grote interactieve schermen maken we uw nieuws nog groter.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!